Hitta ditt solskydd i vår utställning

Vamt välkommen till Solängens Solskydds utställning av effektgardin, rullgardin med en persienns funktion, Rullgardiner, Lamellgardiner, Plisségardiner, Duettgardiner och Persienn m.m.

Kontakta oss

Kontakta Solängens Solskydd i Mölndal-Göteborg

Ett hus är mer än bara fyra väggar och ett tak. Det är dels vad du fyller husets insida med – möbler, minnen och kärlek. Och dels hur du väljer att husets utsida ska se ut – terrass, falurött på panelen och solskydd som både skyddar och förstärker den känslan du vill ge husets utsida med.

Hos Solängens Solskydd kan vi erbjuda ett utbud som passar alla våra kunders husdrömmar, vare sig du vill ha en ny rullgardin till sommarstugan, reparera en gammal persienn eller lameller till din lägenhet.

Våra persienner & gardiner för fönster

Vi tillverkar persienner och monterar på plats. Vi har också lamellgardiner, trä- och aluminiumpersienner, plisségardiner och duettgardiner. Besök vår nya utställning i Mölndal eller ring om du har frågor.

Prisförfrågan online - välkomna

Vi säljer och monterar det mesta inom solskydd i Mölndal med omnejd. Både för privat och offentlig miljö, såväl invändiga som utvändiga produkter. Allt vi säljer tillverkas efter dina mått och önskemål. Hos oss hittar ni gardiner och persienner i olika färger och former.

Beställning och leveranstid

När din beställning är klar levererar vi det till dig. Om ni önskar kan vi besöka er på plats och montera enligt överenskommelse, vi svarar också på eventeulla frågor som dyker upp. Allt tar ca 3 veckor, dvs från beställning till att ditt nya solskydd är monterat ocj klart

TIDSBOKNING UTSTÄLLNING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.