Vi är specialister på solskydd i Mölndal | Est 1958 

Hos Solängens Solskydd finns ett brett utbud av solskydd till ditt hus, radhus eller lägenhet.

Våra persienner & gardiner för fönster

Vi tillverkar persienner och monterar på plats. Vi har också lamellgardiner, trä- och aluminiumpersienner, plisségardiner och duettgardiner. Besök vår nya utställning i Mölndal eller ring om du har frågor.

Mer om solskydd fönster

Prisförfrågan online - välkomna

Vi säljer och monterar det mesta inom solskydd i Mölndal med omnejd. Både för privat och offentlig miljö, såväl invändiga som utvändiga produkter. Allt vi säljer tillverkas efter dina mått och önskemål. Hos oss hittar ni gardiner och persienner i olika färger och former.

Prisförfrågan

Beställning och leveranstid

När din beställning är klar levererar vi det till dig. Om ni önskar kan vi besöka er på plats och montera enligt överenskommelse, vi svarar också på eventeulla frågor som dyker upp. Allt tar ca 3 veckor, dvs från beställning till att ditt nya solskydd är monterat ocj klart

Välkomna med era funderingar och frågor

Vi har ett brett utbud av kvalitetsprodukter från våra samarbetspartners till konkurrenskraftiga priser. Vi ser till att du får precis det du önskar, antingen genom egentillverkning eller från vårt fasta utbud. Vi tillverkar persienner och monterar på plats. Vi har också lamellgardiner, trä- och aluminiumpersienner, plisségardiner och duettgardiner.

Övrigt

Vi kan även hjälpa er med Velux solskyddsprodukter samt reparationer.

FRÅGA OM SOLSKYDD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Meddelande

Ny kund
Kund sedan tidigare