OM Solängens Solskydd i Mölndal med egen persienntillverkning

Hos Solängens Solskydd finns ett brett utbud av solskydd till ditt hus | EST 1958

Nutid

Idag driver sonen Jonas Karlsson Solängens Solskydd vidare med samma service, kvalitetskänsla och omtanke. Solängens Solskydd har alltid lyckats behålla den intima känslan ett litet företag kan erbjuda men även stor kompetens. Inget jobb är för stort eller för litet. Vi kan tillverka en lamellgardin för ett sovrumsfönster eller egentillverka persienner till stora företag. Vi finns i Mölndal men kan även göra arbeten i Göteborg med omnejd

Utbud

Vi har ett brett utbud av kvalitetsprodukter från våra samarbetspartners till konkurrenskraftiga priser.
Vi ser till att du får precis det du önskar, antingen genom egentillverkning eller från vårt fasta utbud. Vi tillverkar persienner och monterar på plats. Vi har också lamellgardiner, trä- och aluminiumpersienner, plisségardiner och duettgardiner.

Övrigt

Solängens Solskydd kan även hjälpa er med Velux solskyddsprodukter samt reparationer.

Kontakta oss

Solängens Solskydd AB

Alfagatan 3

431 49 Mölndal

Orgnr. 556664-0842

Kontakta oss

 031-27 66 46

Kontakta oss här

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Enligt överenskommelse

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Solängens Solskydd AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Solängens Solskydd AB.