Boka Gratis hembesök Idag - Måttanpassade Solskydd i Mölndal

Vi erbjuder måttanpassade solskydd som är tillverkade efter era önskemål. Välkommen! Måttbeställ solskydd av hög kvalité.

Ta gärna hjälp av vår duktiga och erfarna solskyddstekniker, väljer du att göra det själv, var noga med hur du mäter!

Prisförfrågan eller tidsbokning av måttanpassat solskydd

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ja tack
Nej tack
Ingen fil vald

Avsändare

När du beställer av Solängens Solskydd kan du känna dig trygg i den service och kunskap vi ger. Vi hjälper dig från med allt från måttagning till montering om du så önskar, och vill du hellre sätta upp solskyddet själv ger vi dig självklart råd om hur du lämpligast gör. Vi har med våra många år i branschen blivit experter och kan med trygga händer förse dig med det bästa för just ditt hem. Vi har som mål att alltid göra dig som kund nöjd – helt efter dina önskemål eller med vägledning av oss.

Solängens Solskydd är ett familjeföretag med över 50 års branschvana och som erbjuder allt du kan tänkas vilja ha inom solskydd – persienner, rullgardiner och lameller, bara för att nämna några. Vi har genom åren försett tusentals nöjda kunder med persienner som vi tillverkar själva och solskyddsprodukter från våra kvalitativa samarbetspartners i Göteborg med omnejd. Vi tar oss an små som stora projekt. Från privatpersoner till företag. Vi har ett brett utbud av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar nya solskydd efter önskemål och måttanpassning.

Måttanpassade Persienner

Beställ måttanpassade persienner av hög kvalité, finns i ett brett utbud av färger. Egen tillverkning i Mölndal.

Måttanpassade Plisségardiner

Hos oss hittar du massor av plisségardiner i olika färger, mönster och modeller. Det moderna alternativet till persienner. 

Måttanpassade Rullgardiner

Vi erbjuder måttanpassade rullgardiner som är tillverkade efter era önskemål. Välkommen! Måttbeställ rullgardiner av hög kvalité.

Se hela vårt utbud

Beställ måttanpassade persienner av hög kvalité, finns i ett brett utbud av färger. Egen tillverkning i Mölndal.

Läs mer